slide1 Oogstwagen-primapak 4

Occasions

AANHANGER CENTRUM GIJZEN B.V.    G.W.L. AANHANGERS, ZE MAKEN HET GOED, OF ZE MAKEN HET NIET !

 Bij aanhanger centrum Gijzen B.V. kunt u natuurlijk terecht voor een standaard aanhanger, maar onze echte kracht schuilt in de SPECIAAL BOUW, voor vervoer over de weg of intern transport ( tot 18 meter lang ), verkoop wagens voor op de markt of ambulante handel, ( inclusief koeling, verwarming, verkoop luiken en hydraulische systemen om alles volautomatisch aan te sturen ) Standaard of maatwerk, Uw wens is Gijzen's opdracht. De G.W.L. aanhangers zijn een begrip, en niet alleen in de land - en tuinbouw.

 

RUIM 50 JAAR VAKKENNIS !

 Met de ruim aanwezige vakkennis kunnen wij maken wat u wenst, in overleg met de klant bouwen wij uw aanhanger geheel naar uw wens.... en beter !

 

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

 Aanhanger centrum Gijzen B.V. is gevestigd aan de Hoevense weg in Etten - Leur. De oppervlakte van ruim 14.000 m2 herbergt een productie werkplaats van 60 x 40 meter, een reparatie werkplaats ( ingericht als keurings station voor aanhang wagens ) en een showroom met een ruime keuze in standaard en speciaal bouw aanhangers.

Aanhanger centrum Gijzen B.V. is BOVAG en FOCWA lid, zodat u ook voor uw onderhoud en reparatie bij ons terecht kunt, uitgevoerd door gecertificeerd personeel.

Aanhanger centrum Gijzen B.V. is o.a. dealer van INDESPENSION, DAXARA, ERDE, ATEC en subdealer van HAPERT en SARIS aanhang wagens.

Aanhanger centrum Gijzen B.V. is fabrikant van G.W.L. aanhangers.

Bij Aanhanger centrum Gijzen B.V. kunt u ook terecht voor de verhuur van aanhangers, kijk op de site onder het kopje verhuur voor het ruime assortiment.

 Onze vak mensen hebben ruime ervaring en de sterke motivatie om overal snel in te kunnen springen, zonder de prijs en de kwaliteit uit het oog te verliezen. het motto "we maken het goed of we maken het niet" wordt dan ook volmondig onder schreven, de klanten weten dat.